Ξενώνες στη Ζαρούχλα και στη Λίμνη Τσιβλού

Λίμνη Τσιβλού

Μία από τις ωραιότερες φυσικές λίμνες της ορεινής Ελλάδας είναι αναμφισβήτητα η λίμνη Τσιβλού. Βρίσκεται στην ορεινή Αχαΐα και τα τελευταία χρόνια αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς φυσιολάτρες, που την επισκέπτονται για λόγους αναψυχής. Προσφέρεται για πικ νικ, για πεζοπορία, για ποδηλασία. για διαμονή ή ακόμη και για όλα αυτά μαζί.

Οι εκδρομείς συνήθως συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους και μια επίσκεψη στα Κλουκινοχώρια, στους πρόποδες του Χελμού. Από αυτά τα χωριά το πιο ανεπτυγμένο τουριστικά είναι η Ζαρούχλα. Διαθέτει ξενώνες, ταβέρνες, καφέ μπαρ και μαγαζάκια που πωλούν παραδοσιακά προϊόντα.

Όσοι αγαπούν την πεζοπορία περνούν απαραιτήτως και από τη "Βρύση της Γκόλφως", μία από τις διασημότερες πέτρινες βρύσες της ορεινής Ελλάδας. Και συνεχίζουν προς τα "Ύδατα Στυγός", έναν από τους πιο γνωστούς καταρράκτες της ελληνικής μυθολογίας.

Κάντε κλικ παρακάτω στην περιοχή που σας ενδιαφέρει για να διαβάσετε σχετικά με την ιστορία και τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, δημογραφικά στοιχεία, περιγραφή της διαδρομής, πληροφορίες για διαμονή και εστίαση και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να χρειαστεί ο επισκέπτης.

Λίμνη Τσιβλού
Ζαρούχλα
Κλουκινοχώρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν σχολιάσετε, παρακαλούμε διαβάστε τους "κανόνες σχολιασμού", που βρίσκονται στο δεξί άκρο της οθόνης, στην ενότητα "Σχετικά με μας".